Westernlessen op de Magnolia ranch

Op de Magnolia Ranch ben je aan het juiste adres voor het volgen van Western paardrijlessen . De lessen worden aangeboden voor jong en oud. Je kunt terecht met je eigen paard, maar de Magnolia Ranch heeft ook lespaarden voor als je geen eigen paard hebt (geen verhuur voor buitenritten). De lessen zijn  privé en worden verzorgd door Ed Gosen. De lessen zijn gevarieerd en afgestemd op jouw niveau. Ze worden in de buitenbak gegeven en bij erg slecht weer in de overdekte roundpen. Voor het doorrijden van je paard kan je ook bij Ed terecht.  

Lestarief Prijs
Half uur privé les (lespaard of eigen paard) € 30,00
Uur privé les ( lespaard of eigen paard) € 50,00

de lespaarden 

Taylor
Taylor is een 15 jarige merrie, een American paint horse. Ze is reining gefokt en getraind. Ze kan ook allround lopen, wat meestal in de lessen gebeurd. In de lessen is ze zeer braaf en constant, wat prettig is voor de beginnende of gespannen ruiters. Ze heeft op de ranch één veulen gehad, een hengstveulen genaamd Troy.

Jill
Jill is een 10 jarige merrie, een American quarterhorse. Ze is reining gefokt en getraind. Zij is goed in alle allround onderdelen en geschikt voor alle niveau ruiters.

ook geinteresseerd in westernles? vul hieronder het formulier in

Magnolia Ranch
Varsselseweg 10, Hengelo, Netherlands

06 40437956